6 Ekim 2015 Salı

Ataşehir Kombi Bakım Servisi

İstanbul ilinin Anadolu yakasında hizmet veren Ataşehir Kombi Servisi bakım, onarım ve montaj işlemlerinde profesyonel ekibi ile faaliyetlerine devam etmektedir. Gezici araçları sayesinde tüm kombi servisi taleplerinizde gün içerisinde kısa süre zamanda adresinize gelmekle beraber özel teknoloji cihazları ile hizmetlerini yapmaktadır.

Kaliteli ve profesyonel kombi servis hizmetinin yanı sıra 7/24 çalışma saatleri ile müşteri memnuniyeti sunan firma aynı zamanda piyasanın tüm marka kombilerinde yardımcı olmaktadır. Kombi ve klima ürünlerinizde %100 yedek parçaları 1 yıl garanti hizmeti sunmakla beraber uygun fiyat seçeneklerini sizlere sunmaktadır. Güvenilir ve hızlı servis vermenin yanı sıra tecrübeli ekibimiz sayesinde kombi ve klimalarınızda meydana gelen sorunları etkili çözümlere kavuşturmaktadır. Kurumsal firma olan Ataşehir Kombi Servisi olarak aynı gün içerisinde müşterilerimize hizmet vermenin yanı sıra birinci sınıf kalitede ürünlerimizi sizlere sunmaktadır.  Ataşehir yetkili servisi olmamız ile beraber parça değişimlerinde orijinal yedek parçaları her zaman araçlarında bulundurmakla beraber kaliteyi ucuza getirmiştir.


Uzun yıllar boyunca özel servis vermekle beraber periyodik bakım ve arıza servisi olarak tüm markalarda yardımcı olmaktadır. Şirket bünyesinde kalifiyeli olarak çalıştıran elemanlarımız ile Ataşehir Kombi Servisi güvenilir hizmet sunmaya devam edecektir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder