4 Ekim 2015 Pazar

Astropay Sanal Kart

Astropay tüm dünyada kullanılan bir ön ödemeli karttır. Kartın bu kadar yaygın olmasının birçok nedeni vardır. Astropay kart sanal bir kart olduğu için normal kredi kartlarıyla benzerlik göstermez. Bu sebeple internet üzerinden yapılan alışverişlerde hiçbir güvenlik açığı kalmaz. Bu kartı satın almak için güvenlik sertifikası olan internet sitelerini kullanabilirsiniz. Astropay kartın sistemi oldukça farklıdır. Bu sistemde paranın yerini kodlar tutar. Yani sizler verdiğiniz paranın karşılığı olan bir kodu elde edersiniz. Bu kod sayesinde harcamalarınızı kod sistemi ile yaparsınız ve bu sayede kart bilgilerinizin çalınması gibi bir durum oluşmaz.

Astropay Kart Satış

Astropay kart satın alma işlemini internet üzerinden yapabilirsiniz. Sanal ortamda kart satışı yapan birçok site vardır. Bu siteler sizlere verdiğiniz para karşılığında kod verirler. Astropay kart sanal bir kart olduğu için elinize, üzerinde bilgileriniz yazılı olan bir kart geçmeyecektir. Bu sayede internet üzerinden yaptığınız alışverişlerde kart bilgilerinizin çalınması gibi bir durum oluşmayacağından hiçbir güvenlik sorunu yaşamazsınız.

Astropay Satın Al


Astropay kart satın almak istiyorsanız öncelikle almak istediğiniz kartın limitini belirlemeniz gerekecektir. Ön ödemeli bir kart olan astropay verdiğiniz para kadar alışveriş yapmanıza fırsat verir. Ödediğiniz tutar karşılığında sizlere bir kod verilir ve bu kod para değerindedir. Bu kodu ister tek bir alışverişte, isterseniz de ayrı alışverişlerde kullanarak harcama yapabilirsiniz. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder